Zoek

Retourneren

Is een artikel niet naar wens? Dan kan je het natuurlijk retourneren. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

– Laat per e-mail weten dat je een product wilt retourneren. 
– Het product (en eventuele toebehoren) mag niet gebruikt of beschadigd zijn.
– Stuur het artikel op eigen kosten terug, indien mogelijk in originele verpakking.
– Vermeld bij de retourzending je bankgegevens voor het terugstorten van het orderbedrag. Het retourbedrag wordt binnen 30 dagen teruggestort op de opgegeven bankrekening.  

Hoe kan ik een product terugsturen?
Wanneer je een artikel wilt retourneren of ruilen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per mail (sammy@positiefpaard.nl) contact met ons op. Je ontvangt een bevestiging van ons wanneer de email ontvangen is, met daarin het retouradres. De retourzending dient op eigen kosten te worden geretourneerd.

Let op: Positief Paard Shop is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van retourzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom voor een goede verpakking en bewaar een eventuele track&trace code. Positief Paard Shop neemt geen zendingen onder rembours aan, zendingen onder rembours worden geweigerd. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Vermeld per mail, of bij de retourzending zelf, je bankgegevens. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag naar het opgegeven rekeningnummer overmaken. 

Zie ook: Algemene voorwaarden van Positief Paard Shop