Over Sammy

Een rasecht paardenmeisje. Eentje met stro in haar haren, oneindig veel thermoshirts voor in de winter en belachelijk veel halsters. Want je kan er maar net 3 kapot hebben en dan willen kiezen uit verschillende kleuren..  

Ik kan eindeloos lezen en praten over clickertraining, Panksepp’s Science of Emotions en operante conditonering zoals positieve bekrachtiging. Vandaar deze blog die je nu leest, ik moet toch ergens alles kwijt kunnen!

Extra opleidingen:

  • 2019 / 2020: MSFC Zadelpasopleiding
  • [BEZIG 2020/2021] Animal Emotions – Karolina Westlund 

Over Dex

Dex is een Franse Draver uit 2013.

Dex is mijn grote leermeester. Een sociaal paard die het liefst niet wordt aangeraakt. Gewoon bij je zijn, maar niet al dat geknuffel. Hij is mega leergierig maar raakt snel gespannen als alles niet in één keer lukt. Hij kan wel eindeloos herhalen en laat zelfs het meest verse gras staan voor een clickertraining!

Over Daan

Daan is een Welsh x onbekend uit 2017.

Daantje zijn karakter past er maar net in. Is er ergens een stroomlek? Dan weet je dat direct. Zie je enkel z’n kont? Dan staat hij op z’n knieën om gras te plukken aan de andere kant van de omheining. Daan is een clown, gek op mensen en aandacht en wil in de training vooral bewegen en spelen.

Zie ook: