Search

Over Positief Paard

Positief Paard, waar iedere clicker trainer welkom is!

Sammy is in 2020 begonnen met de blogs Positief Paard over clickertraining. Binnen een jaar is de site bijna uit zijn voegen gegroeid met o.a. een +R Agenda, een webshop & allerlei blogs uit de community. En ben je nu net zo’n clickerfanaat? Of een twijfelende newbie? Je bent hier van harte welkom! Geen gekke blikken of veroordelende “maar je moet de leider zijn!”. Positief Paard is jouw clickertraining safespot!

Op de Positief Paard Shop bieden wij clicker producten aan voor een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment wordt steeds uitgebreider: van een voordelige starterset, naar bouwtekeningen voor hooiplekken tot snuffelmatten van lokale ondernemers. Wij zijn enthousiaste clickertrainers en testen alle producten uitvoerig voordat het op de site komt te staan. 

Over Sammy

Een rasecht paardenmeisje. Eentje met stro in haar haren, oneindig veel thermoshirts voor in de winter en voertonnen vol met beloningsbrokjes. Sinds 2018 ben ik om naar positieve bekrachtiging en verzamel ik gekke blikken van stalgenoten. Zowel voor het gebruiken van mijn nieuwe trainingstools: beloningen, targetsticks of snuffelmatten. Of omdat ik train met keuzevrijheid, werk met start- en stopsignalen en eigenlijk amper halsters gebruik. 

Positief Paard staat vol met mijn hersenspinsels als paardeneigenaar en clickertrainer.  Ik kan niet stoppen met praten over clickertraining, Panksepp’s Science of Emotions en operante conditonering zoals positieve bekrachtiging. En dus is positief paard mijn uitlaatklep! 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook: